RESTAURANT

 

Pensiunea hans va ofera preparate culinare traditionale: fasole cu ciolan, ciorba de burta, preparate la gratar si diverse alte specialitati. va asteptam sa gustati preparatele noastre!

 

PARCARETIR

Parcare tir destinata tuturor soferilor care doresc sa stationeze pe timp de noapte sau ziua. Dispunem de sistem de supraveghere video 24/24 si paza. Avem cabine de dus destinate soferilor de TIR, mancare pentru toate gusturile. In cazul neplacut de accident, va oferim ajutorul nostru organizand cu macara si trailere toate operatiunile necesare transbordarii marfii si ridicarii camionului.

TRANSPORT AGABARITIC

Suntem prima firma din romania care am efectuat insotiri pentru transporturi agabaritice, ocupandu-ne de toate autorizatiile necesare. Personal autorizat cu experienta vorbitori de limba germana,engleza, italiana. Compania noastra detine toate autorizatiile necesare pentru efectuarea de insotiri cu escorte speciale. Masinile de insotire sunt de tip autoutilitare, dotate conform standardelor BF2 si BF3, cu rampe cu girofaruri sau panouri indicatoare luminoase.